Header Over Friesland Autovoordeel

Over Friesland Autovoordeel

Friesland Autovoordeel is een autobedrijf dat zich richt op de inkoop en verkoop van occasion auto’s in verschillende prijsklasses.

Voor iedere beurs het juiste model

Ons doel is om voor iedereen een juiste auto te kunnen aanbieden, of u nou een kleine stadsauto zoekt, of een ruime stationwagen. Iedere week wordt onze voorraad aangevuld met mooie gebruikte auto’s. Zo streven wij ernaar om iedereen een goede deal te kunnen bieden met een juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Onze service

Wij zorgen ervoor dat elke auto die verkocht wordt, netjes de deur uit gaat. Alle auto’s die wij inkopen krijgen direct een algemene controle.

Naast onze algemene service werken wij ook met afleverpakketten. Met de aanschaf van een afleverpakket naar wens, maken wij uw gekochte auto volledig rijklaar.

Foto showroom

Van een kleine stadsauto tot een ruime stationwagon

Friesland Autovoordeel richt zich op de inkoop en verkoop van occasions. In iedere prijsklasse en van verschillende merken bieden wij auto’s aan.

Wekelijks wordt de voorraad aangevuld met leuke gebruikte auto’s en streven wij naar een goede prijs/kwaliteit verhouding!

Meer over ons

Een verzorgde aflevering van de nieuw aangeschafte auto

Alle auto’s krijgen bij binnenkomst een algemene controle. Daarnaast werken wij met speciale afleverpakketten. De door u gekochte auto wordt volledig rijklaar afgeleverd.

Meer over ons
Foto van pand

Contact opnemen

Wij staan altijd voor u klaar. Heeft u advies of antwoord op uw vraag nodig? Neem dan contact met ons op. Ook kunt u altijd bij ons langs komen.

Contact opnemen