Friesland Auto Voordeel

  • Phone: 06-51956989
  • Mail: info@frieslandautovoordeel.nl
  • Website: www.frieslandautovoordeel.nl
  • Address: Tolhuiswei 12 - 8501 ZR - Joure

Friesland Auto Voordeel!

Friesland Auto Voordeel is een formule dat zich richt op de verkoop en inkoop van auto’s uit de lage prijsstelling in de cash and carry formule.

Door de crisis worden er minder luxe goederen gekocht, maar in deze branche zien we dat het juist beter gaat. Mensen zoeken naar de goedkoopste autoaanbieder. Juist doordat wij de de prijs laag te houden, zien we dat er bij ons steeds meer steeds meer auto’s verkocht worden.

Wat is het geheim achter Friesland Auto Voordeel? Doordat we veel auto’s verkopen kunnen we de marges laag houden. Ons motto “beter een snelle gulden dan een langzame knaak”.

”Onderscheiden is de sleutel naar succes in tijd van crisis”. Wij onderscheiden ons door onze lage prijs. Friesland Auto Voordeel houdt de prijzen laag.

Iedereen wil kwaliteit voor zijn geld, maar ook voordelig uit zijn. Daar hebben we wat op bedacht. Voordelig maar toch de kwaliteitsgarantie op uw auto! Bij Friesland Auto Voordeel krijgt elke klant garantie. We bieden de klant bij aankoop van een auto van Friesland Auto Voordeel een voordeelpakket aan. Wanneer er binnen drie maanden na aankoop van een auto eventueel materiaal vervangen moet worden, dan leveren wij de onderdelen tegen inkoopsprijs aan. Dit is voor de klant de maximale groothandelskorting plus 50% korting op het uurtarief van het onderhoud!

Daarnaast ontvangt u op uw gekochte auto een afleverpakket. Uw auto wordt volledig rijklaar aan u afgeleverd. Extra service van ons voor u!

Contact

Voor vragen en / of opmerkingen kunt u gebruik maken van ons contact formulier. Het is uiteraard ook mogelijk om ons telefonisch te bereiken of langs te komen.